JSN Epic - шаблон joomla Авто

Teuhidi i emrave dhe cilësive nënkupton njësimin e Allahut në emrat dhe cilësitë e Tij të cilat  janë përmendur në Kur’an dhe Sunet.

 

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top