JSN Epic - шаблон joomla Авто

Vëllezër të nderuar, me lejen e Allahut (azzevexhel) filloi seriali i video-ligjeratave me titull: “Gjenerata e artë”, nga hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami. Serial ky i cili do të përmbajë dhjetëra ligjerata, në të cilat do të flitet mbi jetën e disa personaliteteve të shquara të kësaj gjenerate, prej të cilëve muslimani duhet të merr shembull dhe mësim, dhe të mundohet t’i pasojë dhe t’i përngjasojë ata, në jetën e tij të përditshme.

Ligjerata e parë:

www.omerbajrami.com

Go to top