JSN Epic - шаблон joomla Авто

Vellezer te nderuar, ju njoftojme se hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami, gjate ketyre diteve (prej 08.02.2012 deri 26.02.2012) ne xhamine Kandil ne Liestal, pervec faljes se namazeve si imam ne te dhe mbajtjes se hutbes ne diten e xhuma, ushtron me te rinjet gjithashtu mesimleximin e Kur'anit per cdo dite pas namazit te ikindise dhe mban ligjerate per cdo nate pas namazit te jacise, gjegjesisht ne ora 20:30.

Go to top