JSN Epic - шаблон joomla Авто

50njoftimperzvicer

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami,

prej datës 23.04.2013 deri më 03.05.2013 do të jetë imam dhe ligjerues në xhaminë Kandil në Liestal - Zvicër.
Adresa: Kandil Moschee / Xhami
Oristalstrasse 85 4410 Liestal

 www.omerbajrami.com

Go to top