JSN Epic - шаблон joomla Авто

Në parkun e Çairit do të mbahet manifestimi i quajtur: Mirëse erdhe Ramazan!

Lexues Kur'an: Ibrahim Sherifi,
Ligjerues: Hoxhë Omer Bajrami,
Ilahi: Ertan Shakiri, Nusret Kurtishi, Bujamin Çajani dhe Amar Ismaili.

05.06.2016 (E diellë) në ora 18:00

Jeni të mirëseardhur!

Go to top