JSN Epic - шаблон joomla Авто

E kotë është bukuria e shtëpisë, përderisa themeli nuk i qëndron,

e kotë është bukuria e automjetit, përderisa ai nuk  funksionon,

e kotë është bukuria e  femrës, përderisa  morali  asaj i  mungon,

e kotë është pasuria e mashkullit, përderisa  iman ai nuk posedon.

 

E kotë është dituria e gjërë, përderisa me të ti nuk vepron,

e kotë është dhe fjala yte, përderisa vepra të kundërshton,

e kotë është oratoria yte, përderisa tjerët me të i devijon,

e kotë është  vepra yte, përderisa tek Allahu nuk të ofron.

 

E kotë është familja e gjërë, përderisa atë nuk e edukon,

e kotë është pozita e lartë, përderisa ajo ty  të mashtron,

e kotë është frymëmarrja yte, përderisa në mëkate ti qëndron,

e kotë është edhe jeta yte, përderisa në hajr nuk e shfrytëzon.

 

Hoxhë Omer Bajrami

www.omerbajrami.com

Go to top