JSN Epic - шаблон joomla Авто
Të përcjellësh motrën nuse, nuk është sikur të nxjerrësh ndonjë gjë të shtrenjtë nga shtëpia, por është sikur të copëtosh një gjymtyrë të trupit të familjes dhe t'ia japësh dhuratë dikujt i cili do ta bëjë të lumtur apo do ta lëndojë!
 
Mirë është thënë: Një dhëndër i mirë, një vëlla më shumë. Një dhëndër i keq, një motër më pak!
 
Atëherë kur njeriu përcjell, e kupton se si duhet të sillet me atë që e merr!
 
Allahu na bëftë rrespektues të gjithëve. Amin
 
Hoxhë Omer Bajrami
Go to top