JSN Epic - шаблон joomla Авто
Hoxhallarët sado që mund të mos pajtohen në mendime, ata e mbrojnë njëri tjetrin nga akuzat e ndryshme.
 
Islamofobët sado që të dallojnë në mendime, ata e kundërshtojnë Islamin në mënyra të ndryshme.
 
Nuk është me rëndësi tek ta mjekrra e gjatë apo pa mjekërr fare, sa është me rëndësi të pengohet dhe akuzohet çdo gjë islame.
 
Megjithatë, hoxhallarët nuk kanë përgjegjësi që të dalin në 'gjyq' para gazetarëve  e psikologëve, por e kanë përgjegjësi ta thonë atë që e thotë Islami.
 
Atyre që u pëlqejnë ligjeratat e hoxhallarëve, Allahu u dhashtë sukses dhe dituri të dobishme fetare.
 
E atyre që nuk u pëlqejnë ato, në Youtube ka gjëra të mjaftueshme tjera që mund t'i përcjellin, duke lënë anash 'përrallat' e hoxhallarëve!
 
Hoxhë Omer Bajrami 
Go to top