JSN Epic - шаблон joomla Авто
Shumë të rinjë dhe të reja sot, arsyetojnë vetveten me fjalën: Ndoshta më kanë bërë magji! Dhe atë:
 
Kur pritojnë të punojnë: Ndoshta më kanë bërë magji në biznes!
Kur pritojnë të mësojnë: Ndoshta më kanë marrë mësyshë!
Kur shkaktojnë probleme në martesë: Ndoshta kemi sihër!
Kur duan të vazhdojnë në dembelizëm: Më duket kam diçka..!
 
Edhepse nuk ka dyshim se magjia ekziston, megjithatë ajo problemet e shkaktuara vetë nuk i arsyeton!
 
Hoxhë Omer Bajrami 
Go to top