JSN Epic - шаблон joomla Авто

Edhepse çdo vend ka të mirat dhe të këqiat e tij, më gëzon fakti se në vendin ku jetoj - Saraj - (i cili numëron përafërsisht rreth 40 000 banorë), nuk ka shitore, market, kafe apo restorant ku shitet, pihet apo shërbehet alkooli. Si dhe nuk ka kafe apo restorant ku femrat u shërbejnë meshkujve të huaj. Për këtë mirësi të madhe, falenderimi i takon Allahut! Elhamdulilah!

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top