JSN Epic - шаблон joomla Авто

Dikush sot kënaqet, e dikush tjetër vuan,
dikush sot pikëllohet, e dikush tjetër luan,
e mira dhe e keqja, në dunja përsëritet,
vetëm në Xhenet, njeriu nuk mërzitet.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top