JSN Epic - шаблон joomla Авто
 Thotë: S'është me rëndësi diploma, por dituria. Shumë dijetarë islam nuk kanë pasur diplomë, por kanë qenë dijetarë!
 
Them: Po, por për atë dituri duhet të dëshmojë dikush. Nëse nuk dëshmon diploma, duhet të dëshmojnë njerëzit e dijes. E nëse nuk dëshmon askush për ty, dije se s'të mungon vetëm diploma, por të mungon dhe shumë dituri!
 
Hoxhë Omer Bajrami
 
Go to top