JSN Epic - шаблон joomla Авто
Tha: Je hoxhë i mirë, ama.. këtu e ke prishë!
Thash: Po hoxhallarët janë për të prishur atë që s'është në rregull dhe për të ndërtuar ashtu si duhet! Ai që nuk ta prishë në asgjë, ai ta ka prishë çdo gjë!!
 
Hoxhë Omer Bajrami
 
Go to top