JSN Epic - шаблон joomla Авто
Nuk jam kundër plisit dhe unë jam shqiptarë,
kështu i kam pasur dhe gjyshët e mi më parë, 
të duash vendlindjen është natyrshmëri, 
e dashuria për fenë është mbi çdo dashuri!
 
Hoxhë Omer Bajrami
 
Go to top