JSN Epic - шаблон joomla Авто
Kur dikush ndanë ndonjë dhimbje me ty, ti mundohu ta kuptosh dhe t'ia lehtësosh atë, e jo t'ia tregosh menjëherë edhe ti dhimbjet tua.. kinse dhimbjet e tij në krahasim me tuat nuk janë asgjë!
 
Hoxhë Omer Bajrami
 
Go to top