Category: Përgjigje

A lejohet bartja e hajmalisë në Islam?

Pyetje: Selam alejkum hoxhë i nderuar, a lejohet bartja e hajmalisë?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin (salallahu alejhiveselem), mbi familjen e tij...