Category: Përgjigje

A lejohet t’u dhuroj veshje të shkurtëra, familjareve që i veshin ato?

A lejohet t’u dhuroj veshje të shkurtëra, familjareve që i veshin ato?

Pyetje: Esselamu alejkum hoxhe, Allahu ju shperblefte ju dhe familjen tuaj. Pyetja ime eshte: A lejohet anetareve te familjes me u dhene si dhurate veshje mirepo ate veshje qe ato e mbajne shembull pantollona ose...

A lejohet operacioni plastik në Islam?

Pyetje: Eselamu alejkum hoxhe i nderuar. Deshta te pyes per vellain tim. Deshiron qe ti bej veshet operacion plastik sepse te gjithe e perqeshin dhe e nencmojne per veshet qe ka. A eshte e lejuar...