Category: Thënie

Thonë: Shkoni në Arabi!

Nëse muslimanët shqiptar duhet të shkojnë në Arabi (Mekë), e katolikët në Romë (Vatikan), atëherë kush do të mbetet në këto vende?! Cila është ajo pakicë që i kërkon këto të drejta?!   Hoxhë Omer...

Çfarë shqiptari je ti?

Çfarë shqiptari je ti që në ligjeratat e tua përdor citate në gjuhën arabe?  Po çfarë shqiptari je ti që edhe në bisedat tua përdor fjalë angleze e italiane?! Hoxhë Omer Bajrami

Tha: Urime viti i ri

Tha: Urime viti i ri!Thash: Flm! Ne i keni festat tona! Ju kam thënë tregojuni drejtë njerëzve. Edhe do të ju kuptojnë, edhe do të ju mirëkuptojnë! Përderisa na kuptojnë që nuk pimë alkool e...

Nuk jam kundër plisit

Nuk jam kundër plisit dhe unë jam shqiptarë, kështu i kam pasur dhe gjyshët e mi më parë,  të duash vendlindjen është natyrshmëri, e dashuria për fenë është mbi çdo dashuri! Hoxhë Omer Bajrami 

Tha: Këtu e ke prishë

Tha: Je hoxhë i mirë, ama.. këtu e ke prishë! Thash: Po hoxhallarët janë për të prishur atë që s’është në rregull dhe për të ndërtuar ashtu si duhet! Ai që nuk ta prishë në...

Kush është mbret?!

Kur vdesin njerëzit e kupton në realitet kush ka qenë mbret apo kryetar, ai që ka qenë i pasur e në karrigë, apo ai që ka qenë dijetar!   Hoxhë Omer Bajrami