Category: Njoftime

16ramazan202011

Gjatë Ramazanit 2011 – Në S. Murat – Shkup

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami do të jetë ligjerues në xhaminë “Sulltan Murat” në Shkup. Ligjeratat do të mbahen për çdo ditë...

Njoftim në lidhje me pyetjet e juaja!

Njoftim në lidhje me pyetjet e juaja!

Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi familjen e tij të pastër, mbi shokët e tij besnik, si dhe mbi të gjithë ata që e...