Duart tua do të dëshmojnë !!

Para se të shkruash një status, koment apo mesazh privat, kujto fjalën e Allahut: “Sot ne ua mbyllim gojët atyre, e na flasin neve duart e tyre, dhe dëshmojnë këmbët e tyre për atë që ata punuan.” (Jasin / 65) Mos harro! Duart tua do të dëshmojnë atë ditë!

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...

çocuk porno