Shpërndarja e karrocave në komunën e Sarajit

Elhamdulilah! Shpërndarja e karrocave përfundoi me sukses. Dhe atë në Saraj, Lubin, Shishovë, Gërçec, Krushopek, Kondovë, Sfillare dhe Bojanë.

Allahu i shpërbleftë dhe i shtoftë bamirësit.
Allahu i shëroftë të sëmurët. Amin

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...

1 Response

  1. Samuel says:

    Hi there, I wish for to subscribe for this web
    site to get most up-to-date updates, thus where can i do it
    please help.

    globalize (Samuel)

Leave a Reply

Your email address will not be published.