Ruaje vëllazërinë

Bëhu i kujdesshëm dhe ruaje vëllazërinë! Se ajo është shumë e lehtë për t’u thyer, por shumë e vështirë për t’u kthyer.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...