Pse femra ta respektojë mashkullin?

Thonë: Pse në Islam femra duhet që më së shumti ta respektojë mashkullin? Pse nuk është e kundërta? Pse femra në Islam..?!

Them: Në Islam femra më shumti duhet ta respektojë mashkullin – bashkëshortin e saj, dhe mashkulli më së shumti duhet ta rrespektojë femrën – nënën e tij. Dhe kështu Islami e ndërlidhë rrespektin e të dy gjinive ndaj njëri tjetrit.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...

çocuk porno