Numrat e përmendur në Kur’an | PROMO | Ramazani 2016

 

Numrat e përmendur në Kur’an | PROMO | Ramazani 2016

Çdo ditë gjatë muajit të Ramazanit, me nga një numër që është përmendur në Kur’an inshAllah.. Allahu na e mundësoftë që së bashku të kalojmë, përfitojmë dhe njohuritë tona t’i shtojmë. Amin!


Shiko videon “PROMO” në Facebook –>> https://www.facebook.com/HoxheOmerBajrami/videos/714863998654989/

You may also like...