Me datë 19.06.2016 – Në Sulltan Murat – Maqedoni

Me datë 19.06.2016 – Në Sulltan Murat – Maqedoni

Nesër (E shtunë) dhe pasnesër (E diellë) inshAllah hoxha i nderuar Omer Bajrami, do të jetë ligjerues në xhaminë Sulltan Murat në Shkup, pas namazit të ikindisë.

You may also like...