Me datë 16.09.2016 – Në emisionin Top Show në TopChannel

Sonte (inshAllah) hoxha i nderuar Omer Bajrami do të jetë drejtpërdrejtë në emisionin Top Show në TopChannel në ora 21:00.
Me modetator: Alban Dudshi dhe bashkëbisedues: Teolog Elvis Naçi, S. Kapo dhe V. Kolnikaj.

You may also like...