Tha: Këtu e ke prishë

Tha: Je hoxhë i mirë, ama.. këtu e ke prishë!

Thash: Po hoxhallarët janë për të prishur atë që s’është në rregull dhe për të ndërtuar ashtu si duhet! Ai që nuk ta prishë në asgjë, ai ta ka prishë çdo gjë!!
Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...