A duhet të kërkoj leje nga i fejuari, për të dalur nga shtëpia?

A duhet të kërkoj leje nga i fejuari, për të dalur nga shtëpia?

Pyetje: Eselamu Alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu. A duhet gruaja të kërkon leje nga i fejuari (me nikah) për të dalur nga shtëpia? All-llahu i Lartësuar ju shpërbleftë me begatitë më të mëdha në këtë...

U udhëzova në duart e vajzës tri vjeçare

Unë jam një djalosh i ri, i martuar para katër viteve, dhe më ka furnizuar All-llahu me një grua të ndershme dhe të devotshme, e cila e ka frike All-llahun shumë. Prej kësaj martese, All-llahu...

Thirrje për ty – O lënës i namazit!

Vërtetë njeriu në këtë jetë preokupohet me brenga dhe probleme të ndryshme. Ai hasë në këtë jetë sprova dhe sakrifica të mëdhaja dhe të llojllojta. Por, sprova më e madhe që mund ta godet atë...

çocuk porno