Katër dëshirat e katër femrave evropiane

E para : Angleze- “E kam shkruar dëshirën time para njëqind viteve!” Autorja e njohur Ati Ruwd në artikullin, të cilin e paraqiti në vitin 1901, thotë: Të punojnë vajzat tona në shtëpi, shërbetore ose si...

Që të më dojë burri im…

Një grua shkoi te një dijetarë duke menduar se ai është magjistar dhe kërkoi nga ai që ta bëjë një magji, me të cilën pastaj burri i saj do ta dojë atë më shumë se...

Ti je shkaktar që ndihma e ummetit vonohet!

Me zemër të plagosur dhe me shpirt të ngushtuar isha duke i shikuar lajmet e muslimanëve, se si po sprovohen ditë pas dite dhe sprovë pas sprove. Duke m’u rrenqethur trupi nga gjendja që shihja...

Oj motër për kënd po zbukurohesh..?

Disa vajza,kur dalin nga shtëpitë,sikur të jenë gjëra të neveritura,të cilat thërrasin në prishje dhe shkatërrim të moralit.E nëse jo,atëherë si mund të komentohet lakuriqësia e tyre rrugëve,saqë thuajse pak gjë nga trupi i tyre...

A lejohet zbukurimi i duarve me këna?

Pyetje: Es-selamu Alejkum. Allahu [subhanehu we teala] ju shpërbleft hoxhë i nderuar për punën tuaj. Deshta të di se a lejohet te vizatohen duart me këna me modele të ndryshme (nëse ato duar nuk ti...

A lejohet të vëndohen dy vathë në një vesh?

Pyetje: Selam Alejkum! A esht haram me i pas femra dy vath me nje vesh?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë, Muhamedin (salallahualejhiveselem), mbi...

çocuk porno