Brenda një minuti

Vërtetë koha është jeta yte, në të cilën mund të shtosh shumë të mira, e të fitosh shumë shpërblime. Brenda një minuti, ti mund të përfitosh shumë të mira, mund të arrish shumë shpërblime, mund...

A lejohet të falem, aty ku ka foto lakuriq?

Pyetje: Selam Alejkum,Hoxh I Nderuar, Pytja Ime eshte Keshtu:A Lejohet me nje obijekt, ku ka Foto Lakuriq, me fal namazin ne at vend?   Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet...