Rifillojnë ligjeratat në Rinia Islame – Saraj

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 08.09.2012 rifillojnë ligjeratat e rregullta në shoqatën “Rinia Islame – Saraj” me hoxhën e nderuar Omer ef. Bajrami.

Dita: E Shtunë dhe e Diellë

Koha: Pas namazit të akshamit

www.omerbajrami.com

You may also like...