Kuizi islam shqip (Shkarko) – Për Android dhe IOS

Një befasi e këndshme për telefonat tuaj. Shkarkojeni, shpërndajeni, përfitoni dituri dhe kënaqësi.

Allahu dhashtë bereqet në të. Amin

Shkarko programin për android :

 

Për IOS kërkoni në App Store: Kuizi islam shqip.

Punoi: ZebrApp
Përgatiti pyetje & përgjigjet:
Hoxhë Omer Bajrami

  

  

You may also like...