Me datë 17.01.2014 – Tribunë në Hagen – Gjermani

 

Tribunë në Hagen të Gjermanis
Ligjerues: Hoxhë Omer Bajrami
Kur’an dhe ilahi: Gëzim Berisha

Me datë: 17.01.2014
Ora: 17:00
Adresa: 58091 Hagen (Gjermani) / Flurstrasse 13

Kontakt: +4915731445462

You may also like...