O lënës i namazit

O lënës i namazit, deri kur nuk do të falesh? Deri kur të dalësh në penzion? Deri kur të plakesh? Deri kur të lirohesh nga obligimet dhe problemet e kësaj bote? Deri kur..?!

Apo pret që të thotë imami për ty, sikur që tha për dikënd para teje: E falim sot, atë që vendosi të falet prej nesër!!

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...