Kur je i gjallë dhe kur je i vdekur

Çudi është me disa njerëz të cilët kur je i gjallë, dëshirojnë të të shohin të vdekur. E kur të jeshë i vdekur, të qajnë sikur dëshirojnë të jeshë i gjallë.

 

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...