Çudi kur flasin për vlerat morale..!

Çuditesh kur i dëgjon se si flasin për vlerat morale, ata që martesën mashkull-mashkull dhe femër-femër e llogarisin gjë normale.

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...