Nuk jam kundër plisit

Nuk jam kundër plisit dhe unë jam shqiptarë,
kështu i kam pasur dhe gjyshët e mi më parë, 
të duash vendlindjen është natyrshmëri,
e dashuria për fenë është mbi çdo dashuri!

Hoxhë Omer Bajrami 

You may also like...