Prej 12.04.2012 deri më 22.04.2012 në Liestal – Zvicër

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami, gjatë këtyre ditëve (prej 12.04.2012 deri 22.04.2012) do të jetë imam dhe ligjerues në xhaminë Kandil në Liestal – Zvicër.

Adresa: Kandil Moschee / Xhami

Oristalstrasse 85 4410 Liestal

www.omerbajrami.com

You may also like...