24.09.2015 – Urime festa e Kurban Bajramit

Shfrytëzoj rastin që të gjithëve t’ua uroj këtë festë të madhe të Kurban Bajramit, duke e lutur Allahun që të na i falë mëkatet tona dhe të na i pranojë ibadetet tona. Amin

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...