Nëse xhematin e llogarit myshteri

Nëse ti xhematin e llogaritë myshteri dhe xhelozon kur ata prezentojnë tek dikush tjetër, dije se daveti yt më shumë është biznes se sa thirrje për hirë të Allahut.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...