Nuk prishë gjë nëse akuzat nuk ndalen

Nuk prishë gjë pse shpifjet dhe akuzat nuk ndalen, ngase shpresojmë me këtë, mëkatet të na falen.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...