Ezani thërret për t’u falur

Disa njerëz kur thërret ezani, qofshin edhe duke punuar, ulen ose ndalen. E pastaj vazhdojnë punët dhe obligimet e tyre, e nuk ngriten të falen. Ezani nuk thërret për t’u ulur apo ndalur, por ezani thërret për t’u ngritur e për t’u falur.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...

çocuk porno