Mesatarja është e lavdëruar

Mesatarja në Islam është e lavdëruar, 
dhe në çdo moment ajo është e kërkuar,
edhepse në shumë raste është e vështirë, 
megjithatë ajo është gjëja më e mirë.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...