Bukët falas për nevojtarët në Saraj (1444/2023)


Edhe këtë vit, si disa vite me radhë, bukët në furrat e Sarajit gjatë muajit Ramazan, për nevojtarët do të jenë falas. Çdokush që ka nevojë, mund të merr bukë për çdo ditë aq sa ka nevojë.

Në Ramazanin e kaluar janë shpërndarë gjithsej 9386 bukë, të cilat kanë kushtuar 286 000 denarë (4650 €).

Pagesa e tyre bëhet në ditën e fundit të Ramazanit dhe atë me përkrahjen dhe kontributin tuaj.

Allahu ju shpërbleftë. Allahu ua lehtësoftë të gjithëve!
You may also like...