Nëse të kërkon dikush për bashkëshorte..

Nëse don që ta shohësh mashkullin i cili të kërkon për bashkëshorte se sa është serioz dhe besnik, drejtoje atë direkt te përgjegjësi yt. Nëse vazhdon rrugën për tek ai atëherë e kupton sinqeritetin dhe besnikërinë e tij. E nëse tërhjeket mbrapa ose mundohet të depërtojë te ti pa e kuptuar përgjegjësi yt, atëherë e kupton rrezikun dhe tradhëtinë që mund ta gjeshë prej tij. Kujdes!

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...