Hoxhallarët të shikohen si ndihmues e jo si konkurencë..!

Hoxhallarët duhet të shikohen si shërbetor dhe ndihmues të fesë, e jo si konkurencë ndaj njëri tjetrit. Nëse shikohen si ndihmues, do të përkrahen dhe do të ndihmohen, e nëse shikohen si konkurencë, do të përçahen dhe do të copëtohen.

Hoxhë Omer Bajrami

Gjithashtu mund të ju pelqej...