Hoxhallarët dhe mendimet ndryshe!

Hoxhallarët sado që mund të mos pajtohen në mendime, ata e mbrojnë njëri tjetrin nga akuzat e ndryshme.

Islamofobët sado që të dallojnë në mendime, ata e kundërshtojnë Islamin në mënyra të ndryshme.

Nuk është me rëndësi tek ta mjekrra e gjatë apo pa mjekërr fare, sa është me rëndësi të pengohet dhe akuzohet çdo gjë islame.

Megjithatë, hoxhallarët nuk kanë përgjegjësi që të dalin në ‘gjyq’ para gazetarëve  e psikologëve, por e kanë përgjegjësi ta thonë atë që e thotë Islami.

Atyre që u pëlqejnë ligjeratat e hoxhallarëve, Allahu u dhashtë sukses dhe dituri të dobishme fetare.

E atyre që nuk u pëlqejnë ato, në Youtube ka gjëra të mjaftueshme tjera që mund t’i përcjellin, duke lënë anash ‘përrallat’ e hoxhallarëve!

Hoxhë Omer Bajrami

You may also like...