Category: Thënie

Mos i akuzo hoxhallarët

Mos i akuzo hoxhallarët

Mos i akuzo hoxhallarët në sinqeritetin e tyre, për shkak të ndonjë mendimi të gabuar. E as mos i paso gabimet e tyre verbërisht, për shkak të famës dhe emrit të tyre të popullarizuar.

Çka thotë Islami për ty, e jo..!

Çka thotë Islami për ty, e jo..!

Nuk është me rëndësi ti çka e llogaritë vetveten, por është me rëndësi çka të llogaritë Islami ty. Musejlemeh Kedhabi e llogariti vetveten pejgamber i Allahut, por Islami e llogariti atë gënjeshtarin më të madh....

Njerëzit e hipokrizisë sot

Njerëzit e hipokrizisë sot

Sa njeriu sot flet me padrejtësi, në emër të drejtësisë islame.. Sa njeriu sot paraqitet burrë, ndërsa e luan rolin e grave.. Sa njeriu sot paraqitet besnik dhe i sinqertë, ndërsa shpifë pa kurrfar turpi..