Category: Njoftime

Filloi seriali i ligjeratave Gjenerata e artë – Saraj

Filloi seriali i ligjeratave Gjenerata e artë – Saraj

Vëllezër të nderuar, me lejen e Allahut (azzevexhel) filloi seriali i video-ligjeratave me titull: “Gjenerata e artë”, nga hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami. Serial ky i cili do të përmbajë dhjetëra ligjerata, në të...

Orari i mësimeve në Rinia Islame – Saraj

Orari i mësimeve në Rinia Islame – Saraj

Vëllezër të nderuar, ju njoftojmë se në shoqatën edukative dhe humanitare “Rinia Islame – Saraj”, rifillojnë aktivitetet dhe mësimet e rregullta fetare, me hoxhën e nderuar Omer ef. Bajrami.