Category: Përgjigje

A lejohet zbukurimi i varrit?

Pyetje: Es Selam Alejkum, Jam ne Itali po djemte e ages i kam ne Serbi dhe dojn me zbukuru varrin e babgjishit qe ka ndru jet para ni vite un i kam than qe nuk...